Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az antijudaizmus jogos nemzeti önvédelem!
  2012-11-30 09:42:34, péntek
 
  Siklósi András
Az antijudaizmus jogos nemzeti önvédelem!
- Egy kis eszmefuttatás a Jobbik serkentésére -


Le a kalappal Gyöngyösi Márton előtt! Végre egy olyan, évtizedek óta létező, ám kínos gonddal takargatott, eltitkolt problémára hívta fel a közfigyelmet, ami nagymértékben hozzájárult hazánk jelenlegi katasztrofális állapotához, s alapvető oka a magyarság rohamos elszegényedésének, leépülésének, elvándorlásának és pusztulásának. Akkor, amikor a világzsidóság, benne a hazai Dávid-háziak és bérenceik (kettős izraeli-magyar és nem kettős állampolgárok) nyíltan összehangolt, koncentrált támadást indítottak a magyar élet gyökerei, a magyar megmaradás ellen, úgy gondolom, hogy a legkevesebb, amit tehetünk ennek megakadályozása végett, hogy minden lehetséges fórumon határozottan szót emelünk ellene. Fölösleges és értelmetlen szüntelenül védekeznünk az antiszemita, rasszista, fasiszta, náci, nyilas stb. - egyébként megalapozatlan, légből kapott - megbélyegzések ellen; hanem igazunk biztos tudatában ellenségeinket, árulóinkat kell szigorúan tetemre hívnunk és lelepleznünk. Nem nekünk kell elnézést, irgalmat könyörögnünk (amit úgysem kapnánk meg!) az önkiválasztott, "túlélő" fajtól; hanem a rendelkezésünkre álló összes tudás és tapasztalat (előítélet?) birtokában, a cáfolhatatlan tények, az alattomos, hódító propaganda és cselvetések bátor feltárásával és leltárba vételével kell bizonyítanunk országnak-világnak, hogy milyen elvetemült, ördögi színjátékok folynak egyre sűrűbben nemzetünk, elemi létfeltételeink, ősi kultúránk és hagyományaink lerombolásáért; azért, hogy Istentől nekünk adományozott életterünket, a Kárpát-medencét, elbitorolják tőlünk, hogy maguknak és sehonnai, gyülevész testvéreiknek, hitsorsosaiknak új hazát szerezhessenek a mi rovásunkra.

Ilyen alattomos, körmönfont "honfoglalás" fényében nemhogy vétek vagy bűn ez ellen a gyalázat ellen tiltakozni és lázadni, hanem szent kötelességünk (lásd Aranybulla és egyebek!)! Tovább megyek: akik magyarként, bármi okból beállnak elnyomóink, gyilkosaink szolgálatába, feléjük talpnyaló gesztusokat mutatnak, vagy mindezen károkozások ismeretében bambán hallgatnak és kivárnak - főként azok, akik hivatalos tisztségeket, vezető pozíciókat töltenek be -, azok fajtánknak, hazánknak felelősségre vonandó megrontói, akik számára nincs kegyelem és megbocsátás! Öntudatosabb nemzeteknél (pl. palesztinok, albánok, csecsenek, írek, baszkok, afgánok) legelőször ezeket a gazfickókat likvidálják, hiszen már Petőfi is megírta, hogy "könnyű elbánni külső elleninkkel, ha kivesznek a belső bitangok".

Gyöngyösi csupán óvatosan és körültekintően jegyezte meg, hogy ezek a "kettős állampolgárok", amennyiben országgyűlési képviselők, netán kormánytagok, bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek számunkra (mi az hogy, nagyon is!), s honfitársainknak jogában áll tudomást szerezni arról, hogy valójában kik tartoznak közéjük. Elárulhatom, bőven akadnak efféle "identitászavaros, tudathasadásos elemek", akik ha úgy látják célravezetőnek, a sárga csillagot is habozás nélkül kitűzik magukra (javaslom még, hogy legalább a "békemeneteiken" a Duna-parti vascipőket is húzzák patáikra!), de sohasem a magyar érdekek mellett nyilatkoznak meg, ezt már ezernyi letagadhatatlan példa igazolja. Nem hiszem, hogy nekünk tiszteletben kellene tartanunk röhejes "hiperérzékenységüket", s attól való félelmünkben, hogy megszólják a ház elejét, meg hogy ez nem "szalonképes" az EU politikai bordélyaiban és budoárjaiban, lemondhatnánk a szabad véleménynyilvánításról, ami ugyebár az általuk hirdetett és magasztalt "demokrácia" minimális velejárója. Mert ha nem így van, akkor ismerjék be őszintén, hogy ez a mostani, a látszatok dacára, csak egy hibrid "demokratúra", ténylegesen inkább zsarnokság; hiszen a szólásszabadságunk csak addig terjed, ameddig az ő szekerüket toljuk, viszont ha magunkért, esetenként az ő álláspontjukkal ütközve, fogalmazzuk meg gondolatainkat, az már nekik és holdudvaruknak elfogadhatatlan, sőt üldözendő. Egyébként hogyan juthatna eszükbe a Jobbik betiltása, ill. mindazok (pártállástól, ideológiától független) törvényi elmarasztalása, akik nem az ő (klezmer) zenéjükre táncolnak? Itt már lehull az óhéber álarc, s ha nem vigyázunk, a "holokamu-tagadás" szankcionálásával párhuzamosan, pillanatokon belül oda is eljutunk, hogy kinyírnak vagy börtönbe zárnak bennünket, ha fölkiáltunk azért, mert a krisztusi keresztre feszítve, vagy a torkunknak szegezett kés fenyegetettségében nem kívánunk tovább élni, mivel lehetetlen.

Gyöngyösi kicsit megszeppenhetett saját szavaitól (vagy tán szóltak neki?), mivel utóbb "elnézést kért a megbántottaktól", de szerencsére nem adta föl álláspontját, s nem hátrált meg komolyabban. Ő még elég fiatal, s nyilván nincs birtokában az a cáfolhatatlan érvrendszer, beható történelmi tájékozottság, melyre támaszkodva, magyarázkodás helyett, rögtön ellentámadásba lendülhetett volna. Talán pártja is fölkészületlen e téren, azaz nem edződött meg kellőképpen az önvédelmi párbajokban, s megfelelő bölcsesség és ravaszság híján döbbenten áll az efféle folyamatos össztűz, ill. hazug rágalomözön alatt. Pedig el kellene hinniük, hogy győzhetnek is ebben a sorsdöntő, történelmi vitában (erkölcsileg mindenképpen!), hiszen az ellenük föllépők meg se próbálják bizonyítani (nem is lehet!) ócska vádjaikat, hanem csupán hatalmi arroganciával kívánják őket elhallgattatni; tehát erőszakkal beléjük fojtani a szót, s elszigetelni, kiközösíteni a pártot a legdurvább, legalpáribb eszközökkel. Most nagyon fontos, hogy a Jobbik (és Gyöngyösi) ne ijedjen meg a saját árnyékától, hanem elszántan álljon a sarkára, és kemény összetartással, szolidaritással harcoljon nemes elveiért, s ne engedje, hogy egyes tagjait, képviselőit leszalámizzák, ellehetetlenítsék. Most végre lehetősége nyílt arra, hogy híveit s az utcák egyszerű lakóit (nem csőcselék!) is bevonva, széles körű tüntetéseket, tömegdemonstrációkat, általános sztrájkokat szervezzen országszerte, az egyetemes magyarság védelmében. Óriási hiba lenne elpuskázni ezt a kedvező alkalmat, és visszasüppedni a parlamenti bársonyszékek kényelmébe, mert - mint láthatjuk - ott semmi esélye sincs, hogy érvényt szerezzen elképzelései, sajátos programja megvalósításának.

Ezt a növekvő aktivitást várják tőle szimpatizánsai s mindazok a milliók, kiket totális létbizonytalanságba taszítottak a mohó, élősködő hiénák; s akiket olyannyira kiforgattak önmagukból, hogy a legcsekélyebb reményük sem maradt a túlélésre, s akiknek semmilyen egészséges stratégiája, ellenségképe és jövőképe nincsen. Mivel az összes többi párt "elhatárolódott ordas eszméiktől", miáltal végre "elvált a sz@r a víztől" (lásd Duray Miklós!), most megmutathatják, hogy ők "a legtökösebb legények a vásárban", akik bármi áron hajlandók végigvinni a küzdelmet, s akármit vijjognak a temetésünkre gyülekező dögkeselyűk, valahány "intelmük" simán lepereg róluk. Egyébként úgy vélem, gyarmatosítóink tiltakozásának, hőbörgésének nagyobb a füstje, mint a lángja, s nem merik megkockáztatni a Jobbik "törvényi betiltását"; mert annak nemcsak Magyarországon, hanem Európában s a többi kontinensen is azonnal híre menne, aminek káros következményeit a cionista rablók, a fokozódó világgyűlölet közepette, aligha szeretnék fölvállalni. Jól tudják ők is, mert sajnos nem hülyék, hogy közeli bukásuk elkerülhetetlen, s fölöslegesen nem akarhatják maguk alatt vágni a fát.

Tehát kard ki kard! Ideje rendet vágni ebben a bűzlő, mocsári dzsungelben, ideje földeríteni és elkergetni hóhérainkat, mert velük együtt, pláne az ő rémuralmuk alatt sínylődve hamarosan megpecsételődik a sorsunk. A Jobbik, ha okosan, taktikusan kihasználja helyzeti előnyét, most maga mögé (mellé) toborozhatja, és rendíthetetlen hadsereggé kovácsolhatja a magyarság eltiport többségét, s örökre véget vethet gonosz, alvilági megszállóink féktelen és felelőtlen tobzódásának! Utána pedig, élve frissen keletkezett népszerűségével és elsöprő támogatottságával, végrehajthatja a 23 éven át elsikkasztott valódi rendszerváltást és elszámoltatást, majd megteremtheti egy vonzó, büszke és virágzó ország alapjait, melyben öröm lesz fajtánkhoz s a Szent Korona államához tartozni. Esküjük is arra kötelezi a jobbikosokat, hogy megtorpanások és vargabetűk nélkül végigmenjenek a megkezdett úton, s ne tisztességes, hűséges embereik botrányos kitúrásáért vagdalkozzanak (ugyanakkor szűrjék ki a soraikba furakodott, kufárkodó, bomlasztó kalandorokat), hanem teljes erejükkel és minden tehetségükkel forduljanak a testünkből lakmározó ragadozóink, vámpírjaink ellen! Ha a magyarság megsejti ezt az eltökéltséget, ha ráérez az ütőképesség s az eredményesség hasonlíthatatlanul csodás ízére, akkor senki és semmi nem gátolhatja meg a ragyogó diadalt (korántsem egy kiváló választási szereplést értek alatta!).

Nem rejtettem véka alá sosem, hogy nem kedvelem túlzottan a koncleső, marakodó pártokat (bár az FKGP-t, a MIÉP-et, majd a Jobbikot tőlem telhetően, sokszor és sokféleképpen segítettem), s a magyar jövő építését inkább nélkülük képzelem el; azonban most szívvel-lélekkel kiállok a Jobbik, mint az egyetlen számottevő nemzeti radikális mozgalom mellett, s nem is hagyom cserben, ha nem tér le a keskeny ösvényről, azaz népünk és hazánk ügyének önzetlen szolgálatáról. Véleményemmel, elhatározásommal nyilván nem vagyok egyedül, de nem mellékes ennek újbóli kihangsúlyozása, önkéntes (hátsó szándék nélküli) elkötelezettségem nyilvános megvallása sem. Bízom abban, hogy később nem kell csalódnom bennük, mert egy elgyávulásból, meghasonlásból, önfeladásból fakadó kudarc nemcsak engem szomorítana el, hanem talán hazánk végső tönkretételét, bekebelezését is siettetné. (Persze, ha szükségét érzem - amolyan fogadatlan prókátorként -, ezután sem fukarkodom majd javító tanácsaim és a vadhajtásokat nyesegető, előrevivő kritikáim közzétételével.)

A Jobbiknak tudnia kell, hogy a magyarság jelenlegi, borzalmasan beteg (mondhatnám: haldokló) állapotában nem bír már el több "szakértői kísérletezést", sanyargattatást, hanem bajainak sürgős orvoslására vár, amit nem lehet félvállról venni. Nem szeretném a Jobbikot irreális, adottságait meghaladó igényekkel megbéklyózni, de most erején felül kell teljesítenie, mert ezen is múlhat a megmaradásunk. El kell döntenie minden jobbikosnak, hogy vállalja-e ezt a megnyerhető, de az utolsó csepp vérig tartó, gigászi háborút (a nemzet legkiválóbb katonáinak rokonszenvével és kimeríthetetlen áldozataival fölvértezve), avagy a saját karrierjét, boldogulását tekinti előbbre valónak (mely "csatározásban" biztosan könnyűnek találtatik, és helyrehozhatatlanul összeomlik). Nincs más "alternatíva", le kell tenni a garast! Amennyiben a javunkra, közös előnyünkre cselekszik, akkor (és csak akkor) mi is megmarkoljuk a zászlót (vagy a fegyvereket), s nem is engedjük el addig, míg a magyarság hánykódó hajója békés, hullámmentes révbe nem ér. Ehhez a sikeres "hajózáshoz", az előttünk tornyosuló összes kihívás és gordiuszi csomó hatékony megoldásához kívánok a Jobbiknak elegendő spirituális és materiális energiát, kitartást, valamint Boldogasszony Anyánk s a Magyarok Istenének áldó pártfogását! Föl az igazságos nemzetmentő küzdelemre, éljen a szent világszabadság, örökké éljen a haza!


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: identitászavaros, megvalósításának, nemzetbiztonsági, elhatározásommal, rendelkezésünkre, honfitársainknak, megszeppenhetett, kihangsúlyozása, elkerülhetetlen, létfeltételeink, következményeit, sanyargattatást, megakadályozása, rendszerváltást, kimeríthetetlen, letagadhatatlan, népszerűségével, megbántottaktól, elfogadhatatlan, álláspontjukkal, elvándorlásának, megpecsételődik, hitsorsosaiknak, szolidaritással, gyarmatosítóink, világszabadság, összetartással, meghasonlásból, megkockáztatni, ellenségeinket, visszasüppedni, rokonszenvével, holdudvaruknak, tiltakozásának, közzétételével, rendíthetetlen, antijudaizmus jogos, kalappal Gyöngyösi, magyarság rohamos, hazai Dávid-háziak, magyar élet, magyar megmaradás, rendelkezésünkre álló, cáfolhatatlan tények, gyalázat ellen, gazfickókat likvidálják, belső bitangok, sárga csillagot, magyar érdekek, általuk hirdetett, látszatok dacára, óhéber álarc, Siklósi András, Gyöngyösi Márton, Duray Miklós, Szent Korona, Boldogasszony Anyánk, Magyarok Istenének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Sirató  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Alakot vált...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Gondolatok az életről és szere...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A Mester kezének érintése  Szép estét  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Ahogy emelkedik a rezgés...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Muratáj  Ez a jó az alvásban.  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  S a dalok tanulsága  Két tekintet van  Föld napja április 22  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus...  Jó éjt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  A végzet az  A Föld napja  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Ma  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Gábor Dénes gondolata  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
antijudaizmus jogos, kalappal Gyöngyösi, magyarság rohamos, hazai Dávid-háziak, magyar élet, magyar megmaradás, rendelkezésünkre álló, cáfolhatatlan tények, gyalázat ellen, gazfickókat likvidálják, belső bitangok, sárga csillagot, magyar érdekek, általuk hirdetett, látszatok dacára, óhéber álarc, krisztusi keresztre, torkunknak szegezett, önvédelmi párbajokban, efféle folyamatos, ellenük föllépők, saját árnyékától, utcák egyszerű, egyetemes magyarság, kedvező alkalmat, parlamenti bársonyszékek, növekvő aktivitást, legcsekélyebb reményük, összes többi, legtökösebb legények, temetésünkre gyülekező, többi kontinensen, cionista rablók, fokozódó világgyűlölet, magyarság eltiport, megkezdett úton, soraikba furakodott, testünkből lakmározó, magyarság megsejti, ragyogó diadalt, kiváló választási, magyar jövő, egyetlen számottevő, keskeny ösvényről, vadhajtásokat nyesegető, magyarság jelenlegi, utolsó csepp, nemzet legkiválóbb, saját karrierjét, magyarság hánykódó, előttünk tornyosuló, igazságos nemzetmentő, szent világszabadság, identitászavaros, megvalósításának, nemzetbiztonsági, elhatározásommal, rendelkezésünkre, honfitársainknak, megszeppenhetett, kihangsúlyozása, elkerülhetetlen, létfeltételeink, következményeit, sanyargattatást, megakadályozása, rendszerváltást, kimeríthetetlen, letagadhatatlan, népszerűségével, megbántottaktól, elfogadhatatlan, álláspontjukkal, elvándorlásának, megpecsételődik, hitsorsosaiknak, szolidaritással, gyarmatosítóink, világszabadság, összetartással, meghasonlásból, megkockáztatni, ellenségeinket, visszasüppedni, rokonszenvével, holdudvaruknak, tiltakozásának, közzétételével, rendíthetetlen, önkiválasztott, megbélyegzések, végrehajthatja, körültekintően, gondolatainkat, célravezetőnek, katasztrofális, nemzetihirhalo, lerombolásáért, elmarasztalása, magyarországon, ellentámadásba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.